Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Sykehuset Namsos Foto: Google Street

Ung kvinne døde uventet sist lørdag

Sykehuset Namsos har varslet Helsetilsynet, Fylkesmannen og Politiet om at en gravid kvinne i 20-årene fra Ytre Namdal døde uventet på sykehuset lørdag 21. mars. Det ufødte barnet er også erklært død.

Nyheter · Publisert 17:29, 23 mar 2020

– Dette er en tragisk hendelse som vi plikter å varsle som uventet dødsfall. Sykehuset har i løpet av helgen informerte Helsetilsynet, Fylkesmannen og Politiet i tråd med våre rutiner, opplyser fagsjef Paul Georg Skogen i Helse Nord-Trøndelag i en pressemelding.

Av hensyn til pårørende og den pågående oppfølgingen av saken, kan sykehuset ikke gi detaljer om hendelsen på nåværende tidspunkt.

– Mest av alt er vi opptatt av å følge opp pårørende og nær familie, samt vårt helsepersonell som har vært involverte i hendelsen, sier Skogen.

Sykehusledelsen og de involverte ansatte vil samarbeide med Helsetilsynet, Fylkesmannen og Politiet, og vil besvare alle spørsmål så godt de kan.

– Som helsepersonell ønsker også vi å finne ut hva som skjedde når kvinnen og det ufødte barnet døde uventet. Vi ønsker å bidra til at alle sider ved hendelsen blir gjennomgått og belyst på en grundig måte. Det er viktig for alle berørte å finne svar på hvorfor hendelsen fikk et slikt tragisk utfall, sier fagsjef Paul Georg Skogen.

Helseforetaket/Sykehuset Namsos kan av hensyn til den pågående oppfølging av hendelsen ikke gi ytterligere kommentarer.

Aktiv høst ved sentralen

Helg Høsten står for tur og Nærøy Frivilligsentral har allerede lagt planer for en aktiv tid. fredag 13:40
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... fredag 12:36

Barnetrygden øker

Notis Fra 1. september 2020 økes den ordinære barnetrygden for barn under 6 år med 300 kroner i måneden. Den blir da 1345 kroner i stedet for 1054 kroner. I løpet av ett år får man nå... fredag 11:00
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30