Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Vil ha mer fokus på eldreomsorg

Nærøysund FrP fremmer en interpellasjon om at Nærøysund kommune skal søke om å bli med i ordningen med statlig finansiert eldreomsorg.

Nyheter · Publisert 15:20, 13 mar 2019

- Siden vi likevel skal omorganisere eldreomsorgen i forbindelse med kommunesammenslåingen, så vil det være galskap å ikke benytte sjansen til å søke om å bli med i en ordning som viser så gode resultater i andre kommuner, sier Terje Settenøy i en pressemelding.

- Reformen "Leve Hele Livet" er en meget god reform for å sikre at de eldre får et godt og verdig tilbud. Spesielt så liker jeg at det i reformen blir satt fokus på god og sunn mat. Som sjefskokk på Nærøy bo- og behandlingssenter så ser jeg hvor viktig det er med god mat, og hvor mye livsglede man kan gi eldre med et sunt måltid med hjemmelaget husmannskost eller en skive med nybakt brød. De eldre lyser opp når de kjenner god matlukt og det er noe de eldre burde få oppleve hver dag hele året, uansett på hvilken institusjon de bor", uttaler Frp-representant Stein Bakken.

- I forbindelse med at vi ønsker at Nærøysund skal søke om å bli med i denne ordningen så har vi et åpent møte med stortingsrepresentant Bård Hoksrud lørdag 23. mars på Rørvik Rorbuere. Der håper vi at så mange som mulig kommer og hører på hvordan ordningen fungerer og våre tanker om eldreomsorg.

- jeg håper at alle som har interesse for eldreomsorg kommer og hører på Bård, kanskje spesielt de som ikke har troen på våre løsninger slik at de kan få en bedre forståelse av hva det dreier seg om. Det er også lov å stille kritiske spørsmål. Alle er velkommen uansett partitilhørighet, understreker Terje Settenøy.

Vi takker ungdommene for at de har skolestreiket!

Ytring Mange har innsett at vi må handle raskt for å stoppe de store klimaendringene som skjer. Spesielt har våre ungdommer satt klima på dagsorden! Det er herlig å se at den oppvoksende... søndag 15:54

Debatt i fjæra

Nyheter I full fart ble det arrangert en debatt i forkant av quizen ved mølle på Austafjord. Fullt lokale til tross., debatten tok aldri helt av. lørdag 10:10

Tre partier enig om samarbeid

Nyheter De tre partiene Leka Venstre, Leka SV og Leka Ap er enige om at det bør skje et skifte av politiske ledelse i Leka dersom de tre partiene tilsammen får flertall ved årets... fredag 23:40