Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Daglig leder for Ytringen Avis, Synnøve Hanssen, opplyser at nå lanseres også nettavis i tillegg til papiravisutgaven.

Ytringen får ny nettløsning

I disse dager blir det åpnet for muligheten til lese alle saker i Ytringen Avis på nett. Det er nå helt i innspurten med å få på plass en operativ betalingsløsning for abonnenter. Etter planen skal dette være tilgjengelig i løpet av denne uken.

Nyheter · Publisert 15:11, 20 aug 2018

Ytringen Avis har gitt oppdatering på lokale nyheter til innbyggerne i Ytterdistriktet gjennom 36 år nå. Tirsdag og fredag har hele tiden vært faste dager for papirutgaven, og tidligere var det nettløsning i form av en Web-plakat. Nå blir avisa tilgjengelig som nettavis.

Økt trafikk

Dette har hatt hovedfokus hos ny daglig leder siden i vår. Synnøve Hanssen overtok jobben som daglig leder 1. mai etter Mildrid Helsem som gikk over i pensjonistenes rekker.

– Siden juni i år har vi hatt et tilbud med åpne saker på den nye nettsiden ytringen.no. Da som et introduksjonstilbud. Men som de fleste andre aviser i Norge som er på nett, innfører vi nå ei betalingsløsning.

– Som abonnent får du alt stoffet tilgjengelig. Både det som er på papir, og saker produsert for nett inkluderes i samme pris. Man kan også abonnere bare på den digitale utgaven, opplyser daglig leder Synnøve Hanssen.

I de to månedene nettavisa har vært åpen er det registrert at trafikken har økt betraktelig. Hanssen påpeker imidlertid at papiravisa fremdeles har sin rettmessige plass.

Nye saker daglig

– Men det er på tide at også vår lokalavis blir tilgjengelig i en nettutgave. Vi innførte et nytt malsystem i fjor der journalistene våre brekker sakene sine sjøl. I denne pakken var det også mulighet for å få opp en ordentlig nettløsning. Det takket vi ja til, sier Synnøve Hanssen.

I den nye abonnementsportalen som blir tilgjengelig kan leserne styre abonnementet sjøl. Som omadressering og feriestopp.

– Men om noen trenger hjelp med dette i starten, så bidrar vi gjerne om vi får henvendelser. Denne løsninga skal imidlertid være ganske kundevennlig.

Nettavisen vil bli oppdatert med nye saker daglig, noen av dem vil også være åpne for alle lesere. Ytringen gir også mulighet for digital annonsering i den nye nettavisa.

Skrekk og gru – butikktur

Ytring Det å være tvillingmamma er ikke det enkleste i verden, det har sine daglige utfordringer. Noen av disse tenkte jeg å belyse her på Yttersia. Den første utfordringen er den... lørdag 15:00