Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Motormessa / Kystbymessa

Daglig leder for Ytringen Avis, Synnøve Hanssen, opplyser at nå lanseres også nettavis i tillegg til papiravisutgaven.

Ytringen får ny nettløsning

I disse dager blir det åpnet for muligheten til lese alle saker i Ytringen Avis på nett. Det er nå helt i innspurten med å få på plass en operativ betalingsløsning for abonnenter. Etter planen skal dette være tilgjengelig i løpet av denne uken.

Nyheter · Publisert 15:11, 20 aug 2018

Ytringen Avis har gitt oppdatering på lokale nyheter til innbyggerne i Ytterdistriktet gjennom 36 år nå. Tirsdag og fredag har hele tiden vært faste dager for papirutgaven, og tidligere var det nettløsning i form av en Web-plakat. Nå blir avisa tilgjengelig som nettavis.

Økt trafikk

Dette har hatt hovedfokus hos ny daglig leder siden i vår. Synnøve Hanssen overtok jobben som daglig leder 1. mai etter Mildrid Helsem som gikk over i pensjonistenes rekker.

– Siden juni i år har vi hatt et tilbud med åpne saker på den nye nettsiden ytringen.no. Da som et introduksjonstilbud. Men som de fleste andre aviser i Norge som er på nett, innfører vi nå ei betalingsløsning.

– Som abonnent får du alt stoffet tilgjengelig. Både det som er på papir, og saker produsert for nett inkluderes i samme pris. Man kan også abonnere bare på den digitale utgaven, opplyser daglig leder Synnøve Hanssen.

I de to månedene nettavisa har vært åpen er det registrert at trafikken har økt betraktelig. Hanssen påpeker imidlertid at papiravisa fremdeles har sin rettmessige plass.

Nye saker daglig

– Men det er på tide at også vår lokalavis blir tilgjengelig i en nettutgave. Vi innførte et nytt malsystem i fjor der journalistene våre brekker sakene sine sjøl. I denne pakken var det også mulighet for å få opp en ordentlig nettløsning. Det takket vi ja til, sier Synnøve Hanssen.

I den nye abonnementsportalen som blir tilgjengelig kan leserne styre abonnementet sjøl. Som omadressering og feriestopp.

– Men om noen trenger hjelp med dette i starten, så bidrar vi gjerne om vi får henvendelser. Denne løsninga skal imidlertid være ganske kundevennlig.

Nettavisen vil bli oppdatert med nye saker daglig, noen av dem vil også være åpne for alle lesere. Ytringen gir også mulighet for digital annonsering i den nye nettavisa.

Frustrert over digitale utfordringer

Nyheter En gruppe eldre ved Bjørkåstunet vil rette fokus mot utfordringer i forhold til utførelse av banktjenester digitalt. Det føles utrygt og uoversiktlig. De etterlyser bred opplæring... mandag 15:58

Vil ha stor oppslutning om siste UKM i Nærøy

Kultur Fristen for å melde seg på årets UKM i Nærøy nærmer seg. Dette blir det siste UKM i Nærøy før kommunen slår seg sammen med Vikna. Kari Hestad og Øyvind Nordstrand ved... mandag 10:36

Den siste "Lohengrin"

Nyheter Sjokoladen "Lohengrin" har smeltet på tungen til nordmenn i 108 år, men nå er det slutt. Etterspørselen ble for liten og det er besluttet at produksjonen skal avsluttes. søndag 20:00

Smånytt

Kontroll på Foldereid

Politiet gjennomførte en trafikk-kontroll mellom 22:00 og 23:10 natt til lørdag. – 12 kjøretøy ble kontrollert og en bil ble avskiltet grunnet avskiltingsbegjæring, melder...

Forsinket avis

Avisa er i dag tirsdag et par timer forsinket på grunn av at en trailer sperret veien nord for Steinkjer. Vi håper at alle skal få avisa si i løpet av formiddagen.
ledige stillinger

SinkabergHansen:
Bli lærling hos oss!
Se annonsen her

Nærøysund Aquaservice:
Servicearbeidere
Se annonsen her

Leka kirkelige fellesråd:
Kirkeverge og organist
Se annonsen her

 

For stillingsannonser - ta kontakt med oss på tlf. 74 39 60 50 eller
marked@ytringen.no

Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Flo og fjære