Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Ytringen med egen podcast

Fra og med i dag kan du lytte til sendingene våre, og først ut er intervjuet med Eline Devik.

Nyheter · Publisert 08:49, 12 jun 2019

Ytringen ønsker å være din foretrukne lokale nyhetskilde, og jobber hardt for å bli enda bedre. Nå lanserer vi podcast som et nytt produkt, og som vi håper folk i ytterdistriktet vil sette pris på.

Hva er podcast?

Podkast er redigerte lydprogrammer som distribueres på internett, og kan sammenlignes med et radioprogam som spilles av når det passer lytteren.

Podkasting kjennetegnes ved at lytteren gjennom abonnementstjenester kan laste ned programmene til smarttelefon, nettbrett eller lignende for å lytte til dem når det passer. Podkastteknologien omfatter også distribusjon av videofiler, men i dagligtale brukes podkast nesten utelukkende om lyd.

Spotify

Abonnerer du på Spotify så kan du høre sendingene der. Søk opp Ytringen under podcast, og trykk på Followingknappen under logoen så får du også de fremtidige sendingene våre etterhvert som de kommer ut.

Her linken til sendingen: https://open.spotify.com/episode/2sRfZqm3f0ZvRw3TsE8w1R

Soundcloud

Har du nettbrett eller mobil som android? Da kan laste ned Soundcloud. Den er helt gratis, men du må kanskje registrere deg som bruker. Der kan du søke opp Ytringen og så får du sendingene rett inn på din mobil eller nettbrett.

Her er linken: https://soundcloud.com/user-432437231/ytringen-samtale-med-eline-devik

Itunes

Har du iPhone eller iPad så trykker du på Podcastknappen som allerede er installert på enheten. Her kan du søke opp Ytringen, og trykker du på Abonner så får du også melding om nye sendinger. Vi gjør oppmerksom på at Apple kan være litt sene med å legge ut nye podcaster, men ikke fortvil. Den er allerede godkjent, og bør være på din enhet i løpet av noen dager. Apple er bare litt trege med å få ting ut.

Har du andre steder du hører podcast som du mener vi burde være på. Klikk på eposten i slutten av artikkelen, så skal vi se om ikke det lar seg gjøre.

Det er gratis å følge våre podcast, og alle kan lytte til sendingene. Vi håper at de faller i smak, og vi har planlagt flere sendinger fremover så det er bare å glede seg.

Stanser UNO X-planene

tirsdag 21:23

Ramstad uenig med Magnus Carlsen

Nyheter Magnus Carlsen er villig til å bruke opp mot en halv million kroner på å få vedtatt en omstridt bettingavtale i sjakkforbundet. Vegard Ramstad fra Kolvereid er svært skeptisk til... tirsdag 15:32

Har Fido og Pus papirene i orden?

Nyheter Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Stadig flere velger å gjøre det. Det betyr også at det er en god del ekstra ting du må huske på. tirsdag 13:30

Planlegger videre fiberutbygging

Nyheter Fiberutbyggingen har startet opp i områdene Terråk, Helstad og Bindalseidet. Det jobbes nå med planen for videre utbygging av fiber i Bindal. tirsdag 12:11