Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Det var mange glis å se rundt friidrettsbanen på Kolvereid under Tine-Stafetten.

Bildeserie fra Tine-Stafetten på Kolvereid

På tirsdag var det klart for Tine-Stafett på friidrettsbanen på Kolvereid. Hele 240 skoleelever løp det de kunne for sine respektive skoler.

Sport · Publisert 13:27, 7 mai 2019

Det ble løpt i flere ulike grupperinger. Det startet med 6. klasse. Der sto lag fra Kolvereid, Rørvik, Terråk og Nærøysund skole. Rørvik 2 og Kolvereid 2 tok de to øverste klassene og går med det videre til fylkesfinalen i Steinkjer om to uker.

I løpet for 7.klassinger tok Kolvereid skole 1 og Nærøysund skole de to øverste plasseringene.

Etter de var det klart for åpen klasse. Det er for de som ikke har nok elever i en klasse til å stille lag. Så de får stille lag der flere klassetrinn er med. Foldereid og Austafjord oppvekstsenter stilte sammen med et lag fra Rørvik.

Tine-Stafetten er verdens største stafett. Det er rundt hundre tusen barn og unge som er med og løper for skolene sine. De som gikk videre fra arrangementet på Kolvereid får sponset bussturen til Steinkjer av Nærøysund kommune.

I 8. klasse-løpet viste Nærøy ungdomsskole (NUS) sitt lag fra klasse 8B seg sterkest. Rørvik skole klasse 8 A-1 tok andreplassen.

Niendeklassingene var naturlig nok den raskeste runden. Klasse 9B fra NUS vant der, med laget fra 9A NUS tok andreplassen.

De skal alle ha lykke til i finalen i Steinkjer.

– Dette vil vi ta med oss videre

Denne uken var Jann Inge Rosenvinge og Markus Flasnes i Namsos for å være med på løpetrening. Trener for dagen var legenden Vebjørn Rodal. fredag 21:29

KIL bet godt fra seg på Jøa

Friidrettssesongen startet offisielt i helga. På stevne på Jøa gjorde flere Kolvereid-utøvere det veldig godt. tirsdag 09:59

Vårens første friidrettskarusell

Førstkommende onsdag er vårens første friidrettskarusell på Kolvereid Stadion, og her vil det være mulig å øve seg på å løpe 60-meter, hoppe lengde eller kaste kule. mandag 14:07