Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Det var mange glis å se rundt friidrettsbanen på Kolvereid under Tine-Stafetten.

Bildeserie fra Tine-Stafetten på Kolvereid

På tirsdag var det klart for Tine-Stafett på friidrettsbanen på Kolvereid. Hele 240 skoleelever løp det de kunne for sine respektive skoler.

Sport · Publisert 13:27, 7 mai 2019

Det ble løpt i flere ulike grupperinger. Det startet med 6. klasse. Der sto lag fra Kolvereid, Rørvik, Terråk og Nærøysund skole. Rørvik 2 og Kolvereid 2 tok de to øverste klassene og går med det videre til fylkesfinalen i Steinkjer om to uker.

I løpet for 7.klassinger tok Kolvereid skole 1 og Nærøysund skole de to øverste plasseringene.

Etter de var det klart for åpen klasse. Det er for de som ikke har nok elever i en klasse til å stille lag. Så de får stille lag der flere klassetrinn er med. Foldereid og Austafjord oppvekstsenter stilte sammen med et lag fra Rørvik.

Tine-Stafetten er verdens største stafett. Det er rundt hundre tusen barn og unge som er med og løper for skolene sine. De som gikk videre fra arrangementet på Kolvereid får sponset bussturen til Steinkjer av Nærøysund kommune.

I 8. klasse-løpet viste Nærøy ungdomsskole (NUS) sitt lag fra klasse 8B seg sterkest. Rørvik skole klasse 8 A-1 tok andreplassen.

Niendeklassingene var naturlig nok den raskeste runden. Klasse 9B fra NUS vant der, med laget fra 9A NUS tok andreplassen.

De skal alle ha lykke til i finalen i Steinkjer.

Klare for håndballfest

Etter seier mot Stjørdal HK sist søndag er nå Rørvik klar for neste runde i NM. Denne gangen er det eliteserielaget Kolstad som kommer. onsdag 20:22

Sesongstart og stor seier til Kolvereid

Et kampglødd Kolvereid herrelag i 5. divisjon kan notere seg for overveldende seier i sesongens første kamp. De vant 7-2 over Innherred/Steinkjer 2 på Kolvereid stadion. lørdag 21:00