Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Marit Kallestad (t.v.) og Hanne Strand

Knallsuksess for Follalunken

Med 191 påmeldte og drøye 40 førstegangsdeltakere har Kolvereid IL all grunn til å være fornøyd med søndagens deltakelse.

Sport · Publisert 13:22, 8 sep 2019

Langs stier og veier var det bare smil og fornøyde deltakere, og selv om det var vått i skogen så påvirket ikke det humøret nevneverdig.

Deltakerne kunne velge om de ville gå eller løpe kort løype på 6 km fra Finnemovegen eller 11 km fra Torgerhaugen, og det var også mulig å velge om man ville gå i terrenget eller om man ville følge tørr vei helt inn til mål på Kolvereid.

Inne på skogsveien vandrer tre menn som har vært med på mangt slags vær gjennom årene. Andor Finnestrand minnes år med regn, hagleskurer og kraftig vind og det nikkes bekreftende fra Harald Lorentzen og Tore Holm. Lorentzen har forøvrig gått alle de 42 gangene som løpet har blitt arrangert.

Ute ved drikkestasjonen på Finnemoveien går saften ned på høykant, mens folk fra Røde Kors er klare til å bistå om det skule trengs. Så langt har det gått fint, og et fantastisk høstvær gjorde nok turen både lettere og morsommere for deltakerne.

Har fått 52 RBK-billetter

Rosenborg Supporterklubb Ytre Namdal er stadig i vinden. Nå har de fått 52 billetter som de vil dele med alle i ytterdistriktet. torsdag 23:14

Grunnarbeidet har startet

Nå har grunnarbeidet for den nye idrettshallen på Kolvereid startet. Det vil samtidig si at friidrettsbanen i dagens form er en saga blott. tirsdag 09:49