Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Marit Kallestad (t.v.) og Hanne Strand

Knallsuksess for Follalunken

Med 191 påmeldte og drøye 40 førstegangsdeltakere har Kolvereid IL all grunn til å være fornøyd med søndagens deltakelse.

Sport · Publisert 13:22, 8 sep 2019

Langs stier og veier var det bare smil og fornøyde deltakere, og selv om det var vått i skogen så påvirket ikke det humøret nevneverdig.

Deltakerne kunne velge om de ville gå eller løpe kort løype på 6 km fra Finnemovegen eller 11 km fra Torgerhaugen, og det var også mulig å velge om man ville gå i terrenget eller om man ville følge tørr vei helt inn til mål på Kolvereid.

Inne på skogsveien vandrer tre menn som har vært med på mangt slags vær gjennom årene. Andor Finnestrand minnes år med regn, hagleskurer og kraftig vind og det nikkes bekreftende fra Harald Lorentzen og Tore Holm. Lorentzen har forøvrig gått alle de 42 gangene som løpet har blitt arrangert.

Ute ved drikkestasjonen på Finnemoveien går saften ned på høykant, mens folk fra Røde Kors er klare til å bistå om det skule trengs. Så langt har det gått fint, og et fantastisk høstvær gjorde nok turen både lettere og morsommere for deltakerne.

Full pott for Rørvikherrene

Strindheim 2 måtte bite i parketten etter at Rørvik reiste hjem med begge poengene. søndag 20:23

Slo den største rivalen nok en gang!

Dette Rørviklaget er i ferd med å spille seg inn i stadig flere håndballhjerter. 11 kamper og 11 seire. To av disse er mot NTNUI2 som er den største trusselen i kampen om opprykk. lørdag 20:49

Trener hardt for å bli klare til NM

I helga hadde Rørvik Karateklubb to utøvere med på Østlandscup. Et stevne de brukte for å trene seg opp til NM om en måned. tirsdag 21:16
Kommentar

Ja, jeg elsker kuer!

Kommentar av Knut Sandersen mandag 21:27