Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Olav Fausa og resten av Rørviklaget måtte innse at det ble nok et tap for serielederen denne sesongen. Foto: Torger Ramfjord

Knusende tap for Rørvik i toppoppgjøret

Det endte til slutt 1-5 til gjestene, og selv om det er seks kamper igjen av sesongen så var det nok seriemesterskapet som ble avgjort på Rørvik kunstgress.

Sport · Publisert 21:20, 7 sep 2019

Det skulle ble en travel kveld i kortlomma til dommer Simon Andreas Laugsand. Åtte ganger ble kortstokken takk frem og syv av disse i gult favør. Seks av disse igjen gikk til hjemmelaget som i det 83.spilleminutt også fikk se det røde kortet og måtte klare seg med en mann mindre på banen.

I første omgang var NTNUI som dominerte banespillet, og i det 31. spilleminutt får gjestene lønn for strevet. Klabb og babb i Rørvikforsvaret og ballen endte hos Eirik Emil Andresen som fikk satt den inn bak Luis Felipe Bazil Freixo i Rørvikmålet.

Bare to minutter senere kvitterer Rørvik ved Olav Fause. Andreas Skeie fosser oppover langs venstrekanten, legger inn og der er Fause fremme med hodet. Vakkert mål.

Men hvor lenge var Adam i paradis? NTNUI benytter nok en gang svakt forsvarspill hos Rørvik og denne gangen var det Bendik Nag som satte inn ballen bak Freixo.

Kollaps av Rørvik

Flere mål ble det ikke før pause, men etter at Laugsand hadde blåst i gang 2.omgang så det lenge ut til at Rørvik skulle få utlignet forspranget, men så gikk rullegardina ned.

1-2 ble til 1-3 ved Gustav Aarre Mohus før Magnus Ausbø Seth økte til 1-4 for gjestene. Kortene rullet inn for hjemmelaget, og Rørvik gikk mer eller mindre opp i limingen.

Temperatur ble det også da gjestene fikk straffe som de bommet på, og dommeren igjen pekte på krittmerke for ny straffe. Han mente keeperen hadde beveget seg fra streken før straffen ble tatt. Ville protester til tross, dommeren sto på sitt og NTNUI gikk opp til 1-5.

Det ble for mye for hjemmelagets Denner Conceicao de Oliveira som pådro seg sitt andre gule kort for dagen. Det endte med tidlig dusj og en mann mindre på banen.

– Første omgang er godkjent, og de første 15 minuttene i andre omgang er vi best, men når vi får 1-3 i fleisen så ramler vi helt sammen, sier trener Andreas Skeie etter kampen.

Namsos kan ta andreplassen tilbake dersom de slå Stjørdals-Blink 2 på søndag.

Kampfakta

Rørvik - NTNUI 1-5 (1-2)
4.divisjon
Rørvik kunstgress

Mål:
0-1 - Eirik Emil Andresen (31.min)
1-1 - Olav Andre Nygård Fausa (33.min)
1-2 - Bendik Nag (40.min)
1-3 - Gustav Aarre Mohus
1-4 - Magnus Austbø Seth
1-5 - Bendik Nag (83.min - straffe)

Kort:
Seks gule til Rørvik
Et gult til NTNUI
Et rødt til Rørvik (to gule)

Dommere:
Simon Andreas Laugsand
Jan Åge Kiran
Janusz Jan Szpila

Full pott for Rørvikherrene

Strindheim 2 måtte bite i parketten etter at Rørvik reiste hjem med begge poengene. søndag 20:23

Slo den største rivalen nok en gang!

Dette Rørviklaget er i ferd med å spille seg inn i stadig flere håndballhjerter. 11 kamper og 11 seire. To av disse er mot NTNUI2 som er den største trusselen i kampen om opprykk. lørdag 20:49

Trener hardt for å bli klare til NM

I helga hadde Rørvik Karateklubb to utøvere med på Østlandscup. Et stevne de brukte for å trene seg opp til NM om en måned. tirsdag 21:16
Kommentar

Ja, jeg elsker kuer!

Kommentar av Knut Sandersen mandag 21:27