Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Rørvik-håndballen har solide publikumstradisjoner. Nå frister Einar Engesvik (Sparebank1 SMN), Beathe Lothe (Rørvikdagan) og Arne Martin Drag med festivalbilletter, konkurranser og festhåndball for å fylle tribunene i Rørvikhallen.

Lover festhåndball

Opprykksjagende Rørvik-herrer slår seg sammen med Rørvikdagan for å lage folkefest i Rørvikhallen i morgen.

Sport · Publisert 12:27, 15 nov 2018

Med tre strake seiere på like mange forsøk har Rørviks herrelag hatt en strålende start på håndballsesongen. Uttalte oppryksambisjoner krever at laget også gjør jobben under lørdagens hjemmekamp mot Vikhammer 2.

– Vi har fått inn flere forsterkninger før sesongen og stiller rett og slett med et kanonbra lag denne sesongen. Nå ønsker vi oss full trøkk fra tribunen for å gi laget et ekstra løft i kampen om opprykksplassen, sier RILs Arne Martin Drag i en pressemelding.

Før lørdagens viktige seriekamp har RIL-herrene slått seg sammen med Rørvikdagan for å skape ekstra blest rundt både idrett og kultur i kystbyen. Rørvikdagan-komiteen vil markere oppstart av førjulssalget under kampen.

– Vi skal dessuten gi bort noen billetter til heldige vinnere, sier Rørvikdagan-sjef Beathe Lothe.

Rørvikdagan eies av Rørvik Idrettslag, og den frivillige innsatsen som legges ned i forbindelse med arrangementet sørger for mye av aktiviteten i idrettslaget, som har mer enn 1000 medlemmer.

– Derfor er det naturlig for oss å oppsøke idrettsarenaen for å vise oss fram, sier Rørvikdagan-sjef Beathe Lothe.

– Forhåndssalget går veldig godt. Vi har satt sammen et sterkt lag av artister som vi tror vil favne bredt, sier Lothe, som antyder at det vil komme nye artistavsløringer under lørdagens handballkamp.

Tor Sandneseng fra Mekon (til høyre) og Hugo Estenstad fra Lilleborg viser fram nyvinningen.

KIL bet godt fra seg på Jøa

Friidrettssesongen startet offisielt i helga. På stevne på Jøa gjorde flere Kolvereid-utøvere det veldig godt. tirsdag 09:59

Vårens første friidrettskarusell

Førstkommende onsdag er vårens første friidrettskarusell på Kolvereid Stadion, og her vil det være mulig å øve seg på å løpe 60-meter, hoppe lengde eller kaste kule. mandag 14:07

Årets første seier!

Etter tre tap var det endelig duket for seier til de gule. Kolvereid mestret både spill og været best og vant klart med sifrene 6-2. lørdag 21:25