Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Det flotte været fristet mange til å delta på aktivitetsdag i Åbygda. Deltakerne ble delt inn i lag med fem på hvert lag.

Rekorddeltakelse på aktivitetsdag

Aktivitetsdagen i Åbygda har vært en tradisjon i 43 år. På søndag deltok over 70 personer i alle aldre på dette arrangementet. Så mange har det aldri vært tidligere.

Sport · Publisert 16:20, 22 sep 2019

I utgangspunktet har dette alltid vært basert på en natursti, men etter som årene har gått har Åbygda IL blitt nødt til å forandre en del på innholdet.

– Tidligere var mange av postene basert på kunnskapsspørsmål, men det kan vi ikke ha så mye av lenger. Grunnen er at nå har deltakerne telefon og Google tilgjengelig, sier Ingulf Aune som primus motor for arrangementet.

Hovedsaken med aktivitetsdagen er nå som før å komme seg ut i aktivitet, og ha det sosialt sammen med mange andre. I år var det lagt inn ulike utfordringer på postene som var satt opp på den 2,5 kilometer lange løypa. Den gikk langs den gamle bygdeveien mellom fotballbanen i Åbygda til Horstad gård.

Miksede lag med deltakere fra flere steder i nærområdet ble satt sammen av komiteen. De fikk bryne seg på både balansekunst, lengdehopp og noen spørsmål. 13 lag stilte til start og de to lagene med flest poeng gikk til en finale. Dette avgjorde til slutt hvem som vant.

Dobbeltseier for Rørvik

Lørdag knuste Rørvik et tafatt Tiller2, men søndag måtte Rørvik virkelig jobbe for å hale i land seieren mot Ørland. Uansett ble det full pott for serielederen som ennå ikke har... søndag 16:03

Søkt om over 36 millioner i spillemidler

Nærøysund kommune har søkt spillemider fordelt på de tre anleggene Rørvik Spektrum, 7'er bane på Rørvik og Austafjord kunstgressbane. lørdag 11:20

Fornes gjør comeback som Rørvik-trener

Etter at Andreas Skeie ga seg som trener for Rørviks herrelag i fotball så har de vært på leting etter en ny trener. Nå er det klart at den tidligere Rørvik og Namsos-treneren Per... onsdag 11:14