Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Det flotte været fristet mange til å delta på aktivitetsdag i Åbygda. Deltakerne ble delt inn i lag med fem på hvert lag.

Rekorddeltakelse på aktivitetsdag

Aktivitetsdagen i Åbygda har vært en tradisjon i 43 år. På søndag deltok over 70 personer i alle aldre på dette arrangementet. Så mange har det aldri vært tidligere.

Sport · Publisert 16:20, 22 sep 2019

I utgangspunktet har dette alltid vært basert på en natursti, men etter som årene har gått har Åbygda IL blitt nødt til å forandre en del på innholdet.

– Tidligere var mange av postene basert på kunnskapsspørsmål, men det kan vi ikke ha så mye av lenger. Grunnen er at nå har deltakerne telefon og Google tilgjengelig, sier Ingulf Aune som primus motor for arrangementet.

Hovedsaken med aktivitetsdagen er nå som før å komme seg ut i aktivitet, og ha det sosialt sammen med mange andre. I år var det lagt inn ulike utfordringer på postene som var satt opp på den 2,5 kilometer lange løypa. Den gikk langs den gamle bygdeveien mellom fotballbanen i Åbygda til Horstad gård.

Miksede lag med deltakere fra flere steder i nærområdet ble satt sammen av komiteen. De fikk bryne seg på både balansekunst, lengdehopp og noen spørsmål. 13 lag stilte til start og de to lagene med flest poeng gikk til en finale. Dette avgjorde til slutt hvem som vant.

Sprakk i 2.omgang

Det er mye å ta tak for damelaget til Kolvereid etter søndagens kamp mot Namsos, men det er er håp. mandag 08:22

Rørvik sikret andreplassen på tabellen

Rørvik avsluttet sesongen med uavgjort mot Charlottenlund på bortebane søndag. Første spillemål kom etter bare åtte minutter og var signert Kenneth Indergård og det sto 0-1 i... søndag 23:28

Spennende håndballhelg

Bindal J14 og Kolvereid sitt herre og damelag skal ut i sine første seriekamper. fredag 17:03

Rørvik vant mot Vanvik

Rørvik ble seierherrer på hjemmebane i deres nest siste kamp denne sesongen. Men bortelaget kjempet for seier til siste slutt. lørdag 19:17