Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Det ble en del smil og latter når det skulle varmes opp under årets Sommerturn i Rørvikhallen. Det var 60 stykker som deltok i den andre utgaven av arrangementet.

Suksess med Sommerturn for andre gang

Denne uken har det vært Sommerturntreff i Rørvikhallen. Mange unge turnere har fått testet ferdighetene sine.

Sport · Publisert 14:40, 26 jun 2019

Det er andre året det arrangeres Sommerturn. I år er det åpnet opp for at de som ikke er medlem også kan være med. Medlem i hovedstyret for turngruppen, Anniken Waagø sier de ikke kommer til å slutte med dette med det første.

– Det har vært med utrolig mange på Sommerturn denne gangen. I år er det delt opp slik at de yngste holder på før lunsj, og de som er litt eldre har perioden etterpå. I forkant hadde vi 40 plasser på den yngste bolken. Noe som ble fyllt opp veldig kjapt. I tillegg åpnet vi opp for at folk som ikke er medlemmer kunne være med. Noe som også viste seg å klaffe godt, sier Waagø.

Inne i hallen har det vært mange lærevillige og spreke turnere. Mange på vidt forskjellige ferdighetsnivå. De som har litt erfaring hjalp gledelig de som ikke var så drevne. For de yngste så har de fått til et samarbeid med SFO, slik at de bringer og henter barna ved hallen. En ting som gleder Waagø er planene om den nye hallen på Rørvik.

– Slik det nye hallanlegget er planlagt, vil det gagne gymnastikk og turngruppen godt. Turn er en sport som vokser på Rørvik. Da vil mer plass passe veldig godt. Men det skal sies at Sommerturn-runden vi har nå har gått veldig godt. Og vil bare gå enda bedre med mer plass, sier hun.

Klare for håndballfest

Etter seier mot Stjørdal HK sist søndag er nå Rørvik klar for neste runde i NM. Denne gangen er det eliteserielaget Kolstad som kommer. onsdag 20:22

Sesongstart og stor seier til Kolvereid

Et kampglødd Kolvereid herrelag i 5. divisjon kan notere seg for overveldende seier i sesongens første kamp. De vant 7-2 over Innherred/Steinkjer 2 på Kolvereid stadion. lørdag 21:00