Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Journalist

Lokalavisa for Ytre Namdal og Bindal trenger en journalist som kan bidra til en positiv utvikling av avisa.
Vi søker en allroundjournalist som er samfunnsengasjert, som er glad i å skrive og som ser store og små nyheter i det som skjer i regionen. Søkeren bør ha kunnskap om digitale og sosiale media.

Som journalist i Ytringen får du dekke et vidt spekter av saker. Både nyheter, sport og kultur er viktige saker i en lokalavis som Ytringen. Som journalist her får du jobbe med alle disse områdene.

Vi ønsker oss gjerne en ny medarbeider som kan jobbe tett opp mot lokalt næringsliv og samfunnslivet for øvrig. Det skjer mye spennende i næringsliv og offentlig sektor i Ytre Namdal og Bindal, og Ytringen ønsker å formidle dette til våre lesere.

Du må også kunne fotografere selv, og jobbe selvstendig.

God kjennskap til ytterdistriktet er en fordel, men det er ikke noe krav.

Søkere må ha førerkort for personbil.

Søknad med CV og referanser sendes til: Ytringen, Sentrumsgata 8, 7970 Kolvereid eller på e-post til lillian@ytringen.no
For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med redaktør Lillian Lyngstad, tlf. 996 29 543 eller e-post: lillian@ytringen.no

Søknadsfrist 13. november.

Litt om oss:

Ytringen er lokalavisa for Nærøy, Vikna, Leka og Bindal og har en sterk posisjon i Ytre Namdal. Vi er sju faste ansatte som har vår kontorplass på Kolvereid. Avisen kommer ut to ganger i uka.

Her finner du oss: