Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Programveileder

med gode egenskaper i nettverksbygging – 100% stilling

I Vikna kommune har vi for snarlig tiltredelse ledig stilling som programveileder. Programveileder skal ha spesielt fokus på koordinering av tjenester for flyktninger. Dette innebærer å legge til rette for at flyktningene selv blir i stand til å orientere seg om ulike tjenester og tiltak i samfunnet. I tillegg skal programveileder jobbe med å kvalitetssikre tjenestetilbudet til flyktninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Rita Nordheim, flyktningkonsulent, tlf. 995 58 835, e-post: rita.nordheim@vikna.kommune.no

Søknadsfrist: 23. november 2018.

Se www.vikna.kommune.no for fullstendig utlysningstekst.

Litt om oss:

Vikna kommune ligger på Namdalskysten i Nord Trøndelag. Kommunen har vel 4300 innbyggere, hvorav ca 3300 bor i og omkring kystbyen Rørvik. Folketallet har vært i jevn vekst de siste årene. Rørvik er et skole- og kommunikasjonssenter i regionen. Byen har et velutviklet privat og offentlig servicetilbud.

Vikna kommune har en unik skjærgård, og byr på rike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Kommunen har mange frivillige lag og organisasjoner som driver et allsidig kulturarbeid. Godt utbygde idrettsanlegg, inkl golfbane i umiddelbar nærhet. Kommunen har gode kommunikasjoner - bla flyplass.


Søknadsskjema for kommunale stillinger

Her finner du oss: