Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

PROSJEKTLEDER

Vil du jobbe i en næring i sterk vekst?

Vi har mange prosjekter pågående og nye spennende prosjekter i pipeline. Vi har store ambisjoner for videre vekst og trenger derfor en energisk og dyktig prosjektleder som trigges av å være med å bygge vår virksomhet videre. Som prosjektleder blir du bindeleddet mellom våre kunder, vårt byggeverft og våre øvrige underleverandører. Du har relevant teknisk kompetanse og erfaring, er reisevant og opptatt av andre kulturer. Du er robust, leveranseorientert og opptatt av god kundebehandling.

Vi har nye flotte kontorlokaler på Ottersøy i Ytre Namdal og på PIR-senteret i Trondheim. Arbeidssted er Ottersøy eller Trondheim.

For ytterligere informasjon samt for å søke på stillingen, se www.headvisor.no. Du kan også kontakte Moen Marin AS ved teknisk sjef Torfinn Hansvik, tlf. 959 71 341 eller vår rådgiver i Headvisor AS Lars Jakob Arnøy, tlf. 907 69 045. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: Snarest

Litt om oss:

MOEN MARIN AS er et konsern solid forankret i det maritime miljøet, med røtter helt tilbake til 1920-tallet. Vi har som ambisjon å utvikle stadig nye konsepter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt. Våre satsningsområder utvides stadig, og består i dag av arbeids båter og utstyr til fiskeri- og havbruksnæringen. Gjennom vår tilstedeværelse og internasjonale nettverk har vi etablert gode samarbeidsrelasjoner med virksomheter blant annet i Kina, Kroatia, Polen og Estland. Dette styrker vår konkurranseevne og kommer våre kunder til gode. www.moenmarin.no