Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Butikksjef

Ønsker du å jobbe i verdens beste bransje?

Er du ansvarsfull, kreativ, effektiv, engasjert, positiv og glad i mennesker? Har du i tillegg teft for salg og kundebehandling? Da er du kanskje den rette for oss!

Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater. Våre kunder skal få den beste opplevelsen i form av god fagkunnskap og god kundebehandling. Derfor er det viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service. Erfaring fra butikkbransjen og/eller bokbransjen er selvfølgelig ønskelig, men det viktigste er at du er villig til å tilegne deg kunnskap om bokbransjen, er positiv og kan jobbe effektivt og selvstendig.

Som butikksjef er det nødvendig at du har god økonomiforståelse og er ryddig og strukturert. Du vil ha ansvar for butikkens daglige drift og resultater, samt oppfølging av markedsaktiviteter.

Vi tilbyr deg jobb i et levende, variert og interessant arbeidsmiljø med stor frihet. Du vil få god opplæring og tett oppfølging.

Stillingsstørrelse 80-100%.

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Line Bakke Fjær, tlf 41684916 eller line.b.fjar@norli.no

Søknad med cv sendes til line.b.fjar@norli.no

Søknadsfrist: 15.02.20

Litt om oss:

Norli Rørvik er en 100% lokaleid bokhandel som er medlem i Norges største bokhandelkjede, Norli. Vi holder til i 2.etasje i Leiasenteret på Rørvik (Amfi Rørvik etter 26.03.20). Hos oss står fagkunnskap, service og gode kundeopplevelser i fokus. I tillegg ser vi oss som kulturformidlere og ønsker å fremme leseglede for alle.