Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Betingelser for abonnement

Abonnement på Ytringen gir deg mulighet til å lese vårt innhold i papiravisen og digitalt via datamaskin, mobiltelefon og nettbrett for deg og din husstand. Det gir også tilgang til e-avis (papiravisen elektronisk). Ditt abonnement er personlig, du er ansvarlig for all aktivitet som finner sted gjennom bruken av din konto. Hvis noen får tilgang til påloggingsinformasjonen din, kan de bruke den til å bestille tjenester eller produkter i ditt navn. Derfor er det viktig at du oppbevarer påloggingsinformasjonen trygt, slik at de ikke faller i gale hender.
Hvis du vet, eller har mistanke om, at noen andre har tilgang til påloggingsinformasjonen din, må du umiddelbart endre påloggingsinformasjonen.
Du er personlig ansvarlig for å logge av din konto og påse at din datamaskin, telefon eller andre enheter ikke forlates uten tilsyn mens du er logget på.

Papiravis leveres torsdag, mens digital tilgang alltid er tilgjengelig.

Det er mulig å stanse forsendelsen av papiravisen og kun benytte de digitale tjenestene.

Abonnementet er bindende til det sies opp av abonnenten. Dersom betaling ikke foreligger innen forfallsdato, vil abonnementet bli stoppet og faktura for eventuell ubetalt periode vil bli sendt.

Abonnementet skal forskuddsbetales og faktura for neste periode varsles i god tid før forfallsdato. Ved betaling med ordinær papirfaktura påløper fakturagebyr.

Avtale om Avtalegiro gjøres via din bankforbindelse. Skjema for inngåelse av Avtalegiro-avtale mottas normalt sammen med papirfakturaen.

Alle oppgitte priser gjelder levering i Norge inklusiv merverdiavgift. Utenfor Norge gjelder særskilte vilkår. Et  transporttillegg på kr 5,- pr. avis i områdene utenfor Nord-Trøndelag tilkommer. Ved prisendring vil den nye prisen gjøres gjeldende fra tidspunkt for neste betalingsperiode.

Etter angrefristloven kan abonnenten gå fra avtalen uten å oppgi grunn innen 14 dager etter første leveranse.

Om avisen uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom. Forsinket avis vil normalt ikke gi erstatning. Har du tilgang til avisen digitalt erstattes ikke uteblitt papiravis ved eventuelle leveringsproblemer.

Lovlig bruk
Du er ansvarlig for å påse at all bruken av din konto og tjenestene gjøres i henhold til disse betingelsene for de relevante tjenestene, samt gjeldende lovverk og generelt aksepterte praksiser.

Brudd på disse betingelsene

Hvis det kommer frem at din konto har blitt brukt ved brudd på disse betingelsene for en tjeneste, eller der Ytringen har rimelig grunn til å tro at slikt brudd har funnet sted, reserverer Ytringen seg retten til å stenge eller midlertidig blokkere din konto med umiddelbar virkning og uten forhåndsvarsel.

 

Personvernregler

Ytringen forholder seg til EUs nye personvernregler. Her har vi lagret den informasjonen om deg som vi mener er nødvendig for at vi skal få papiravisen fram til deg, gi deg adgang til nettavisen og/eller kundeportalen vår, sende deg nyhetsvarsel på SMS eller e-post, skreddersy brukervennlig innhold, gi aktuelle tilbud om avistjenestene våre, sende deg faktura og gi deg aktuelle tilbud fra oss eller våre samarbeidspartnere. Vi har derfor registrert følgende opplysninger: Navn på abonnenten, gate og postadresse, e-post, telefon/mobilnummer og hvilken type abonnement du har. Disse opplysningene tar vi godt vare på.

Dersom du har spørsmål om de opplysningene vi har om deg, kan du sende en e-post til abonnement@ytringen.no eller ringe oss på tlf. 74 39 60 50.

Kjentfolk

Jubilanter 24. - 30. september

Kjentfolk torsdag 16:51

Humanistiske konfirmanter i helga

Kjentfolk torsdag 16:46
Rett fra levra

Vi har alle et ansvar!

Kommentar onsdag 13:09
Smånytt

Braveheart

Notis fredag 14:25