Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Mats Henriksen og Terje Settenøy Foto: privat

Stem Terje Settenøy inn på Tinget!

av Mats Henriksen, 3.kandidat Nord Trøndelag FrP

Ytring · Publisert 14:52, 10 sep 2021

Stem Terje Settenøy inn på Tinget!

I NRKs stortingsmåling for Nord Trøndelag 10.09. får FrP en oppslutning på 10,3%. Dette setter FrP i kampposisjon i kampen om det siste direktemandatet og Ytre Namdal har en reell mulighet til å få sin lokale kandidat Terje Settenøy inn på Stortinget.

Terje Settenøy er FrPs toppkandidat i Nord Trøndelag, og har hele valgkampen kjempet distrikt-Norges sak. Som varaordfører i Nærøysund kommune vet Terje viktigheten av politisk påvirkning nasjonalt. Som innbygger i Nærøysund kommune vet Terje hvor skoen trykker i distrikts-Norge. Terje har gjennom sitt nettverk i FrP fått nasjonal oppmerksomhet rundt flere viktige saker for Ytre Namdal. Tenk hvor mye Terje kunne fått til som møtende representant i landets viktigste politiske organ!

Norge står ovenfor viktige utfordringer som skal løses de kommende årene. Disse utfordringene må løses både i byene og i distriktet. Terje Settenøy har vært en sterk stemme for distriktet de siste årene. Denne stemmen vil være viktig for distriktet i årene som kommer, der utfordringene blir større og ressursene blir mindre.

Jeg kommer til å velge FrP og Terje Settenøy når jeg går til valgurnene mandag 13.september. Nå har Ytre Namdal en enorm mulighet til å bli godt representert i landets viktigste maktorgan, med Terje Settenøys sterke og tydelige røst. Jeg håper befolkningen i Ytre Namdal kjenner sin besøkelsestid og stemmer Terje Settenøy inn på Stortinget den 13.september.

Picasso fyller tjue år

Næring mandag 15:02
Ytring - les folkets meninger
Smånytt

Rodde og Lilje

Notis fredag 20:53

Nærøysund bridgeklubb

Notis torsdag 14:19